Алгебраическая характеристика класса частично-рекурсивных графовых функцій - Снигур, Н.Н. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2009)
Рассмотрен класс вычислимых функций на множестве графов. Определено порождающее множество алгебры частично-рекурсивных функций на новом носителе — графе, а также доказана его полнота. Розглянуто клас обчислюваних функцій на множині графів. Визначено породжуючу множину алгебри частково-рекурсивних функцій на новому носії — графі, а також доведено її повноту. The class of all computable functions depending on finite graphs is considered. A generating set for the algebra of partially recursive graph functions is determined, and it is also proved that this set is complete.