Динамічне перетворення частоти дискретизації на основі поліфазного фільтра - Косяк, І.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2009)
Розглянуто можливість використання поліфазного фільтра на основі структури Ферроу для динамічного перетворення частоти дискретизації і застосування його в цифровій обробці звукових сигналів. Рассмотрена возможность использования полифазного фильтра на основе структуры Ферроу для динамического преобразования частоты дискретизации и применение его в цифровой обработке звуковых сигналов. The possibility of using polyphase filter on the basis of the Farrow structure for dynamic sample rate conversion and its application in digital signal processing are considered.