Особливості прикладного застосування генетичного алгоритму пошуку оптимальних шляхів на графі - Білоус, Р.В.; Погорілий, С.Д. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2010)
Проведено аналіз складності генетичного алгоритму пошуку оптимальних шляхів на графі. Досліджено вплив параметрів генетичного алгоритму на характер збіжності розв’язку. Проведен анализ сложности генетического алгоритма поиска оптимальных путей на графе. Исследовано влияние параметров генетического алгоритма на характер сходимости решения. The complexity of genetic algorithm for searching optimal paths on the graph is analyzed. The influence of genetic algorithm parameters on the character of convergence of the solution is researched.