Концептуальні рішення створення автоматизованої системи екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером «112» - Додонов, О.Г.; Коваль, О.В.; Дзюбаненко, Р.І.; Цепков, П.А.; Жидовленко, Ю.О.; Маюров, М.О. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2010)
Запропоновано концептуальні рішення створення в Україні автоматизованої системи екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером «112». Ці рішення було втілено та апробовано при створенні територіальної підсистеми Урядової інформаційно-аналітичної системи з питань надзвичайних ситуацій. Предложены концептуальные решения по созданию автоматизированной системы экстренной помощи населению по единому телефонному номеру «112» в Украине. Эти решения были внедрены и апробированы при создании Правительственной информационно-аналитической системы по вопросам чрезвычайных ситуаций. Conceptual solutions of creating an automated system for emergency aid to the population by a single phone number «112» in Ukraine is proposed. These solutions were implemented and tested at creating a territorial subsystem of the Government information-analytical system for emergency situations.