Проблеми формування національної інформаційної інфраструктури та забезпечення її безпеки - Нестеренко, О.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2010)
Розглянуто питання вирішення проблем формування національної інформаційної інфраструктури, зокрема системи національних інформаційних ресурсів як її складової, в сучасних умовах розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та актуальності питань забезпечення інформаційної безпеки держави. Рассмотрены вопросы решения проблем формирования национальной информационной инфраструктуры, в частности системы национальных информационных ресурсов, как ее составной части, в современных условиях развития информационно-коммуникационных технологий и актуальности вопросов обеспечения информационной безопасности государства. The questions of solving problems for forming national information infrastructure in particular the system of national information resources as its component in the modern conditions of development of informationcommunication technologies and actuality of questions for ensuring information security of the State are considered.