Інформаційні технології як засіб забезпечення виконання рішень Ради національної безпеки і оборони України - Гора, О.Б. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2010)
Розглянуто досвід використання інформаційних технологій для забезпечення виконання рішень Ради національної безпеки і оборони України. Рассмотрен опыт использования информационных технологий для обеспечения исполнения решений Совета национальной безопасности и обороны Украины. The experience of using information technology to ensure the implementation of decisions of the National Security and Defense Council of Ukraine is considered.