Иерархии признаков в структурных методах анализа изображений - Гороховатский, В.А. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2010)
Обсуждаются вопросы обработки информации в интеллектуальных системах компьютерного зрения. С целью повышения эффективности анализа предложен иерархический подход к построению признаков и мер для сопоставления структурных описаний. Приведены результаты экспериментов. Розглянуто питання обробки інформації в інтелектуальних системах комп’ютерного зору. З метою підвищення ефективності аналізу запропоновано ієрархічний підхід до побудови ознак і мір для зіставлення структурних описів. Наведено результати експериментів. Questions of information processing in computer vision intellectual systems are discussed. With the purpose of increasing the efficiency of image analysis a hierarchical approach to construction of features and measures for comparison of the structural descriptions is proposed. Results of computer modelling are given.