Количественная оценка рисков безопасности информации на основе пробит-анализа - Мохор, В.В.; Цуркан, В.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2010)
Приведено обоснование постановки задачи развития методологии количественной оценки рисков безопасности информации конкретных объектов информационной деятельности на основе пробит-анализа. Наведено обґрунтування постановки задачі розвитку методології оцінки ризиків безпеки інформації конкретних об’єктів інформаційної діяльності на основі пробіт-аналізу. The substantiation of problem statement of information security risks assessment methodology development for specific information activity objects based on probit-analysis is given.