Аналіз ризиків у корпоративній системі управління проектами - Кузьміних, В.О.; Хаустов, Д.В.; Коростельова, Є.Ю. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2010)
Розглянуто питання управління ризиками у корпоративній системі управління проектами. Запропоновано підхід до створення кількісної оцінки ризиків виконання проектів і на її основі визначення якісного стану проекту та можливих дій щодо усунення негативних наслідків від впливу ризиків. Рассмотрены вопросы управления рисками в корпоративной системе управления проектами. Предложен подход по созданию количественной оценки рисков выполнения проектов и на ее основе определения качественной оценки состояния проекта и возможных действий по устранению негативных последствий от воздействия рисков. The questions of risk management in a project management corporate system are considered. An approach to creation of quantitative estimation of risks of implementation of projects and on its basis of determination of quality estimation of the state of project and possible operations for the removal of negative consequences from the influence of risks is proposed.