Использование нечетких оценок в методе прогнозного графа - Самохвалов, Ю.Я.; Буточнов, А.Н.; Науменко, Е.М.; Бурба, О.И. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2010)
Предложены механизмы обработки нечетких оценок в соответствующих процедурах метода прогнозного графа. Запропоновано механізми обробки нечітких оцінок у відповідних процедурах методу прогнозного графа. Mechanisms of treatment of fuzzy estimations in the proper procedures of prognosis graph method are offered.