Неканонические гиперкомплексные числовые системы размерности 2 и их изоморфизмы - Бояринова, Ю.Е. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2011)
Исследованы структура и изоморфизмы неканонических коммутативных гиперкомплекных числовых систем размерности 2 общего вида. Досліджено структуру та ізоморфізми неканонічних комутативних гіперкомплексних числових систем розмірності 2 загального вигляду. The structure and isomorphisms of noncanonical commutative hypercomplex number systems of dimension 2 of the common form are investigated.