Моделі інформаційного навантаження при опрацюванні документів у автоматизованих інформаційно-аналітичних системах органів державної влади - Нестеренко, О.В.; Нетесін, І.Є. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2011)
Розглянуто питання забезпечення обов’язковості своєчасного опрацювання документів в органах держаної влади в процесі підготовки рішень в умовах функціонування автоматизованих інформаційно-аналітичних систем. Запропоновано новий підхід для розробки відповідних моделей інформаційного навантаження із застосовуванням математичного апарату теорії масового обслуговування. Рассмотрены вопросы обеспечения обязательности своевременной обработки документов в органах государственной власти в процессе подготовки решений в условиях функционирования автоматизированных информационно-аналитических систем. Предложен новый подход к разработке соответствующих моделей информационной нагрузки с применением математического аппарата теории массового обслуживания. The questions of obligatory providing the timely documents processing by the public authorities at the operation of automated information-analytical systems in the process of decisions preparation are considered. A new approach for development of appropriate models of information loading by using the queueing theory is suggested.