Граничні значення пропускної спроможності каналів розподілених мереж в умовах забезпечення заданої цілісності інформаційних об’єктів - Матов, О.Я.; Василенко, В.С.; Дубчак, О.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2011)
Розглянуто можливості збільшення та граничні значення пропускної спроможності каналів передачі. Рассмотрены возможности увеличения и граничные значения пропускной способности каналов передачи. The capabilities increasing and limiting values of capacity of transmission channels are considered.