До 75-річчя з дня народження М.В. Синькова (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2011)
26 червня виповнюється 75 років відомому в нашій країні та далеко за її межами вченому в галузі прикладної математики та інформатики, завідувачу відділом спеціалізованих засобів моделювання Інституту проблем реєстрації інформації НАН України, Заслуженому діячу науки і техніки України, Лауреату Державної премії СРСР, Лауреату Державної премії України та премії Президії АН України ім. Лебедєва, професору, доктору технічних наук, члену редколегії нашого журналу, Михайлу Вікторовичу Синькову.