Контрольні основи для коду умовних лишків - Матов, О.Я.; Василенко, В.С.; Дубчак, О.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2011)
Розглянуто вимоги щодо величини контрольної основи в задачах захисту цілісності інформаційних об’єктів телекомунікаційних мереж при забезпеченні цілісності інформації в умовах застосування узагальненого коду умовних лишків. Рассмотрены требования к величине контрольного основания в задачах защиты целостности информационных объектов телекоммуникационных сетей при обеспечении целостности информации в условиях применения обобщенного кода условных вычетов. The requirements to the control base value in the problems of protecting the integrity of information objects of telecommunication networks when ensuring the information integrity under conditions of applying the generalized conditional residue code are considered.