Формирование технического облика автоматизированных систем - Самохвалов, Ю.Я.; Науменко, Е.М.; Бурба, О.И. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2011)
Рассмотрен один из возможных подходов к формализации процесса формирования технического облика автоматизированных систем, который позволяет структурировать этот процесс последовательностью взаимоувязанных технологических процедур и получить необходимые и достаточные исходные данные для обоснования требований к системе. Розглянутo один iз можливих підходів до формалізації процесу формування технічного обрису автоматизованих систем, який дає можливість структурувати цей процес послідовністю взаємопов’язаних технологічних процедур і отримати необхідні та достатні вихідні дані для обґрунтування вимог до системи. One of the feasible approaches to formalization of the process for forming technical computer-aided systems configuration is considered. It allows to structure this process by sequence of intercommunication technological procedures and to obtain necessary and sufficient source data for the substantiation of requirements to the system.