Управління агрегованими групами проектів - Кузьміних, В.О.; Коваль, О.В.; Хаустов, Д.В.; Коростельова, Є.Ю. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2011)
Розглянуто питання формування системи аналізу агрегованих груп проектів корпоративної системи управління проектами. Запропоновано підхід до створення програмних засобів аналізу проектної діяльності на підприємствах з ієрархічною організаційною структурою. Рассмотрены вопросы формирования системы анализа агрегированных групп проектов корпоративной системы управления проектами. Предложен подход создания программных средств анализа проектной деятельности на предприятиях с иерархической организационной структурой. Questions of forming the aggregated projects groups analysis system of the corporate projects management system is considered. An approach to creating software tools of analysis of project activity in enterprises with a hierarchical organizational structure is offered.