Матричні завадостійкі криптографічні перетворення - Матов, О.Я.; Василенко, В.С.; Василенко, М.Ю. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2011)
Запропоновано використання блокового криптографічного перетворення для задач забезпечення конфіденційності інформаційних об’єктів автоматизованих систем. Предложено использование блокового криптографического преобразования для задач обеспечения конфиденциальности информационных объектов автоматизированных систем. The use of block cryptographic transformation for problems of supporting privacy of information objects of the automated systems is offered.