Особенности съема и восстановления данных на современных цифровых видеорегистраторах - Коженевский, С.Р.; Прокопенко, С.Д. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2011)
Статья посвящена проблеме съема и восстановления данных на современных цифровых видеорегистраторах (DVR). В работе приведены сведения о конструкции и принципах функционирования DVR, изложены решения проблемы получения доступа к видеозаписям. Проанализированы способы съема и восстановления информации с видеорегистраторов и их особенности. Также приведены практические рекомендации по организации съема данных с цифровых видеорегистраторов. Статтю присвячено проблемі знімання та відновлення даних на сучасних цифрових відеореєстраторах (DVR). У роботі наведено відомості про конструкцію та принципи функціонування DVR, викладено вирішення проблеми отримання доступу до відеозаписів. Проаналізовано способи знімання та відновлення інформації з відеореєстраторів та їхні особливості. Також наведено практичні рекомендації щодо організації знімання даних з цифрових відеореєстраторів. The article is dedicated to the problem of data acquisition and recovery from modern digital video recorders (DVR). Information about DVR design and principles of operation is given. The solution to the problem of gaining access to video records is presented. Methods of data acquisition and recovery from DVRs and their features are analyzed. Practical advices about the organization of data acquisition from DVRs are given.