Становление и перспективы развития производства компакт-дисков в Украине - Масол, И.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2012)
Приведен анализ технологий изготовления подложек компакт-дисков. Представлены результаты анализа влияния параметров инжекционного литья поликарбоната на качество подложек компакт-дисков. Определены основные параметры процесса инжекционного литья, позволяющие получать компакт-диски высокого качества. Наведено аналіз технологій виготовлення підкладок компакт-дисків. Представлено результати аналізу впливу параметрів інжекційного литва полікарбонату на якість підкладок компакт-дисків. Визначено головні параметри процесу інжекційного литва, які дозволяють отримувати компакт-диски високої якості. The analysis of technologies for manufacturing CD substrates is given. The results of analyzing the influence of polycarbonate injection molding parameters on the quality of CD substrates are presented. The main parameters of the injection molding process are determined. They allow to create highquality CDs.