Методи підвищення живучості інформаційної складової корпоративних інформаційно-аналітичних систем підтримки прийняття рішень - Ланде, Д.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2012)
Розглянуто інформаційну компоненту корпоративної інформаційно-аналітичної системи підтримки прийняття рішень як змістовну складову її інформаційного забезпечення. Інформаційна складова відноситься до баз даних, інформаційних сховищ, інформаційних масивів, окремих документів, наведених у будь-яких можливих форматах. Наведено основні методи підвищення живучості інформаційної складової корпоративних інформаційно-аналітичних систем. Ці методи спрямовано на зменшення рівня вразливості цих систем у межах інформаційної інфраструктури. The information component of the corporate information-analytical systems - is substantial component of its information security. The information component relates to databases, information repositories, information collections, individual documents provided in all possible formats. The article presents the main methods of increasing the survivability of the information component of corporate information and analytical systems. These methods are aimed at reducing the vulnerability of these systems within the information infrastructure.