Адаптація розподілених інформаційних інфраструктур міжвідомчої взаємодії - Храмова, І.О. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2012)
Розглянуто підхід до підвищення адаптаційних властивостей інформаційних компонентів розподіленої інфраструктури до еволюційних змін операційного середовища з використанням сучасних інформаційних технологій. Підхід може бути використано при створенні об 'єднаного інформаційного простору з існуючих автономних інформаційних ресурсів під час вирішення складних багатопрофільних завдань органами державного управління. An approach to improve the adaptive properties of the distributed information infrastructure components to evolutionary changes in the operating environment, using modern information techno-logies is under consideration. The approach can be used to create a joint information space from existing standalone information resources for government bodies to solve complex multidisciplinary problems.