Політична діяльність Федора Штейнгеля (1906–1918 рр.) - Кузьміна, І. (Проблеми історії України: факти, судження, пошуки, 2012)
В статті розглядається політична діяльність Федора Штейнгеля в період з 1906 по 1918 рр. Основна увага приділяється його діяльності як надзвичайного посланника і уповноваженого міністра Української Держави в Німеччині. The present article examined the political activity of Fedor Shteinhel during the period 1906–1918. The major attention has been paid to his activity as an Envoy Extraordinary and Minister Plenipotentiary of the Ukrainian State to Germany.