Методологія використання сучасних інформаційних технологій в інформаційно-аналітичних системах органів державної влади - Нестеренко, О.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2004)
Запропоновано методологію створення та розвитку інформаційно-аналітичних систем органів державної влади, яка спирається, з одного боку, на нові технології, що апробовані в системах управління підприємствами, а з іншого боку, враховує нові виклики сучасного розвитку державного управління та вимоги інтеграції систем. Предложена методология создания и развития информационно-аналитических систем органов государственной власти, которая опирается, с одной стороны, на новые технологии, апробированные в системах управления предприятиями, а с другой стороны, учитывает новые вызовы современного развития государственного управления и требования интеграции систем. The methodology of creation and development of information-analytical systems of bodies of the government which relies, on the one hand, on the new technologies approved in control systems by the enterprises, and on the other hand is offered, takes into account new challengers of modern development of the government and the requirement of integration of systems.