Развитие исследований алгоритмов решения линейных дифференциальных уравнений от гиперкомплексного переменного порядка выше першого - Синьков, М.В.; Калиновский, Я.А.; Бояринова, Ю.Е.; Синькова, Т.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2004)
Рассмотрены алгоритмы решения линейных однородных дифференциальных уравнений высших порядков в гиперкомплексных числовых система; изучены особенности, возникающие при наличии кратных корней характеристического уравнения и корней, не принадлежащих к заданной гиперкомплексной числовой системе. Розглянуто алгоритми розв’язування лінійних однорідних диференціальних рівнянь вищих порядків у гіперкомплексних числових системах; вивчено особливості, які виникають за наявності кратних коренів характеристичного рівняння та коренів, які не належать до вихідної гіперкомплексної системи. The algorithms for a solution of linear homogeneous differential equations of the higher orders in hypercomplex numerical systems are considered; the features originating at presence of the multiple roots of a characteristic equation and roots which do not belong to the given hypercomplex numerical system are studied.