Костилєва С.О. Друковані засоби масової комунікації України, 1986-2000: історія становлення, тенденції розвитку - Рябцев, В. (Проблеми історії України: факти, судження, пошуки, 2003)
Рецензія на монографію С.О.Костилєвої "Друковані засоби масової комунікації України, 1986-2000: історія становлення, тенденції розвитку". Київ, 2001, 316 стор.