Аналіз протоколів обміну інформацією у телекомунікаційних системах - Матов, О.Я.; Василенко, В.С.; Будько, М.М. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2004)
Запропоновано підходи щодо аналізу ефективності протоколів обміну інформацією в телекомунікаційних системах за швидкістю та вірністю передачі інформації, а також за комплексним показником, наведено вирази для їх розрахунків. Предложены подходы для анализа эффективности протоколов обмена информацией в телекоммуникационных системах, исходя из скорости и верности передачи информации, а также из комплексных показателей, приведены выражения для их расчетов. Offered approaches for the analysis of efficiency of information exchange protocols in telecommunication systems starting from information transmission speed and fidelity as well from complex indexes. Expressions for their calculations are given.