Засоби аналізу макроекономічних показників - Бойченко, А.В.; Сенченко, В.Р. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2005)
Розглянуто підхід до створення системи моніторингу макроекономічних показників та запропоновано комплекс технологічних рішень, здатних забезпечити аналіз та візуалізацію даних для цієї предметної області. Представлено характеристики засобів візуального аналізу статистичних даних та логічну модель даних, які реалізовані у рамках системи моніторингу. Рассмотрен подход к созданию системы мониторинга макроэкономических показателей и предложен комплекс технологических решений, способных обеспечить анализ и визуализацию данных для этой предметной области. Представлены характеристики средств визуального анализа статистических данных и логическая модель данных, реализованные в рамках системы мониторинга. An approach to creating the macroeconomic factors monitoring system is considered. A complex of technological solutions to provide the analysis and visualization of data for this subject domain is offered. Features of facilities for visual analysis of statistical data and data logical model developed within the scope of the monitoring system is presented.