Програми контролю достовірності та попередньої обробки інформації бази даних АІС «Зведення» з обліку резонансних злочинів та інших надзвичайних подій МВС України - Кудінов, В.А. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2005)
Наведено алгоритми програм контролю достовірності та несуперечності інформації, яка вводиться до інформаційних реквізитів бази даних автоматизованої інформаційної системи «Зведення» Чергової частини МВС України, а також її попередньої обробки. Приведены алгоритмы программ контроля достоверности и непротиворечивости информации, которая вводится в информационные реквизиты базы данных автоматизированной информационной системы «Сводка» Дежурной части МВД Украины, а также предварительной обработки этой информации. Algorithms of programs for controlling authenticity and nondiscrepancy of information, which is entered into database information requisites of automated information system «Report» of a Unit ОnDuty of MIA of Ukraine, and also its preliminary processing.