Підвищення криптостійкості та швидкодії алгоритму Blowfish у каналах передачі даних - Білан, С.М.; Шварц, І.М. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2005)
Розглянуто можливість використання алгоритму Blowfish з метою передачі інформації каналами зв’язку як у межах приватних корпоративних мереж, так і у глобальній мережі. Запропоновано методику вдосконалення даного алгоритму та його реалізацію у вигляді програми, яка є Mapi-клієнтом поштового серверу Exchange. Рассмотрена возможность использования алгоритма Blowfish с целью передачи информации по каналам связи как в частных корпоративных сетях, так и в глобальной сети. Предложена методика усовершенствования данного алгоритма и его реализация в виде программы, которая является Mapi-клиентом почтового сервера Exchange. The possibility of using the Blowfish algorithm to transmit information over communication channels in private corporate nets as well as in Global net is considered. The method of improving the algorithm and its realization as a program, which is the Mapi-client of the Exchange mail server are proposed.