Передача дискретной информации путем стохастической модуляции случайной несущей - Розоринов, Г.Н.; Егоров, А.К.; Брягин, О.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2005)
Предложена оригинальная система передачи дискретной информации, обеспечивающая передачу и оптимальный прием стохастически модулированных сигналов. Приведены результаты экспериментального исследования системы, подтверждающие ее реализуемость и эффективность. Запропоновано оригінальну систему передачі дискретної інформації, що забезпечує передачу та оптимальний прийом стохастично модульованих сигналів. Наведено результати експериментального дослідження системи, що підтверджують можливість її реалізації й ефективність. The original system of discrete information transfer, which provides the transmissions and optimum reception of stochastic modulated signals, is offered. The results of experimental research of the system, which confirm its realization and efficiency, are given.