Алгоритмічно-програмний інструментарій аналітичних обчислень над гіперкомплексними числами в системі комп’ютерної математики MAPLE - Синьков, М.В.; Боярінова, Ю.Є.; Каліновський, Я.О.; Постнікова, Т.Г.; Синькова, Т.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2005)
Розглянуто розширення пакета процедур Maple для виконання символьних та чисельних операцій у гіперкомплексних числових системах. Визначено місце цього пакета в структурі системи комп’ютерної математики Maple. Представлено перелік процедур для виконання службових, алгебраїчних та нелінійних операцій над гіперкомплексними числами. Рассмотрено расширение пакета процедур Maple для выполнения символьных и численных операций в гиперкомплексных числовых системах. Определено место этого пакета в структуре системы компьютерной математики Maple. Представлен перечень процедур для выполнения служебных, алгебраических и нелинейных операций над гиперкомплексными числами. The extension of the computer mathematics system Maple by the package of procedures for execution of character and numerical operations in hypercomplex numerical systems is considered. The place of this package in a structure of the computer mathematics system Maple is defined. The enumeration of procedures for execution of the service, algebraic and nonlinear operations over hypercomplex numbers is represented.