Определение многокритериальных ординальных оценок - Егорова, Е.А. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2005)
Рассмотрена модификация метода ЗАПРОС (ЗАмкнутые ПРоцедуры у Опорных Ситуаций) для получения многокритериальных ординальных оценок, которая заключается в использовании заранее полученной экспертной информации. Розглянуто модифікацію методу ЗАПРОС (ЗАмкнуті ПРоцедури біля Опорних Ситуацій) для отримання багатокритеріальних ординальних оцінок, яка полягає у використанні експертної інформації, що отримана заздалегідь. Modification of method CPRS (Closed Procedures at Reference Situations) for determination of multi-criteria ordinal estimates is considered. It consists in using expert information received beforehand.