Оцінка часу доставки повідомлень у протоколах організації обміну в телекомунікаційних систеах - Матов, О.Я.; Василенко, В.С.; Будько, М.М. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2005)
Запропоновано підходи щодо аналізу ефективності протоколів обміну інформацією в телекомунікаційних системах за швидкістю та вірністю передачі, а також за комплексним показником. Наведено вирази для їх розрахунків. Предложены подходы к анализу эффективности протоколов обмена информацией в телекоммуникационных системах по скорости и верности передачи, а также по комплексному показателю. Приведены выражения для их расчетов. Approaches relative to the analysis of efficiency of information exchange protocols in the telecommunication systems by speed and correctness of transmission and by a complex index are offered. Expressions for their calculations are given.