Модульні операції над гіперкомплексними числами в системі комп’ютерної математики MAPLE - Синьков, М.В.; Боярінова, Ю.Є.; Каліновський, Я.О.; Постнікова, Т.Г.; Синькова, Т.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2005)
Розглянуто процедури виконання модульних операцій в гіперкомплексних числових системах. Визначено місце цих програм в структурі системи комп’ютерної математики Maple. Розглянуто застосування розробленого інструментарію на прикладі задачі розподілу секрету. Рассмотрены процедуры выполнения модульных операций в гиперкомплексных числовых системах. Определено место этих программ в структуре системы компьютерной математики Maple. Рассмотрено использование разработанного инструментария на примере задачи разделения секрета. The procedures of execution of modular operations in hypercomplex numerical systems are considered. The position of this package in the structure of Maple computer mathematics system is defined. The application of designed toolkit on the basis of the task of sharing a secret is considered.