Методологія створення Національного реєстру електронних інформаційних ресурсів - Додонов, О.Г.; Нестеренко, О.В.; Бойченко, А.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2005)
Розглянуто питання забезпечення формування, інтеграції та використання електронних інформаційних ресурсів України в сучасних умовах. Запропоновано концептуальні рішення щодо створення Національного реєстру електронних інформаційних ресурсів. Рассмотрены вопросы обеспечения формирования, интеграции и использования электронных информационных ресурсов Украины в современных условиях. Предложены концептуальные решения для создания Национального реестра электронных информационных ресурсов. The problems of supporting creation, integration and usage of Ukrainian electronic information resources in present-day conditions are considered. The conceptual decisions for making the National Electronic Information Resources Roll are offered.