Розробка системи підтримки прийняття рішень для інтегральної оцінки фінансового стану підприємства - Азарова, А.О.; Леонтьєва, Л.Л. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2005)
Розроблено багаторівневу систему підтримки прийняття рішень щодо оцінювання фінансового стану підприємства. Запропоновано формалізацію системи підтримки прийняття рішень здійснювати з використанням математичного апарату порогових елементів та розглянуто алгоритм прийняття рішення з її допомогою. Разработана многоуровневая система поддержки принятия решений для оценки финансового состояния предприятия. Предложено формализацию системы поддержки принятия решений производить с использованием математического аппарата пороговых элементов, и рассмотрен алгоритм принятия решения с ее помощью. Multilevel decision-making support system for an estimation of a financial condition of the enterprise is developed. It is offered the formalization of decision-making support system to make with use of the mathematical apparatus of threshold elements and the algorithm of decision-making with its help is considered.