Построение некоторых функций функций в гиперкомплексной числовой системе 4-го порядка - Синьков, М.В.; Калиновский, Я.А.; Бояринова, Ю.Е.; Федоренко, А.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2006)
Рассмотрены вопросы построения таких обратных функций как логарифм, гиперболические и тригонометрические арксинус и арккосинус. Приведены примеры построения обратных функций для гиперкомплексной числовой системы 4-го порядка. Розглянуто питання побудови таких обернених функцій як логарифм, тригонометричні та гіперболічні арксинус і арккосинус. Наведено приклади побудови обернених функцій для гіперкомплексної системи 4-го порядку. Questions of construction of such inverse functions as the logarithm, hyperbolic and trigonometrical arc sine and arc cosine are considered. Examples of construction of inverse functions for the 4th order hypercomplex numerical system are given.