Інформаційно-аналітична підтримка прийняття управлінських рішень у кризових ситуаціях - Додонов, О.Г.; Путятін, В.Г.; Валетчик, В.О. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2006)
Розглянуто питання забезпечення інформаційної й аналітичної підтримки процесів підготовки управлінських рішень на різних рівнях державного управління в умовах кризових та надзвичайних ситуацій. Рассмотрены вопросы обеспечения информационной и аналитической поддержки процессов подготовки управленческих решений на разных уровнях государственного управления в условиях кризисных и чрезвычайных ситуаций. The questions of maintenance of information and analytical support of processes of preparation of the administrative decisions at different levels of state management in conditions of crisis and extraordinary situations is considered.