Віртуальний вимірювальний комплекс для дослідження перехідних процесів в електричних колах довільної конфігурації - Тарасенко, М.Г.; Коваль, В.П. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2006)
Розглянуто розроблений віртуальний вимірювальний комплекс для дослідження перехідних процесів в електричних колах. Отримано осцилограми напруг, струму й світлового потоку при перехідному процесі в теплових джерелах світла. Рассмотрен разработанный виртуальный измерительный комплекс для исследования переходных процессов в электрических цепях. Получены осциллограммы напряжений, тока и светового потока при переходном процессе в тепловых источниках света. The developed virtual measuring complex for research of transitional processes in electric circuits is considered. Oscillograms of voltage, current and light flux at a transitional process in the thermal sources of light are obtained.