Аналіз значущості термінів документів у CDS/ISIS-сумісних базах даних - Шерепа, Т.А. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2006)
Викладено запропоновану методику автоматичного індексування інформації у CDS/ISIS-сумісних базах даних з оцінкою значущості термінів і виявлення ключових слів документів для покращення повноти й точності видачі результатів пошуку. Изложена разработаннaя методика автоматического индексирования информации в CDS/ISIS-совместимых базах данных с оценкой значимости терминов и определения ключевых слов документов для улучшения полноты и точности выдачи результатов поиска. Principles of data automatic indexing for document’s key words extracting in CDS/ISIS databases in order to improve completeness and accuracy of information search results are explained.