Моделирование слабого акустооптического взаимодействия методом конечных элементов во временной области - Липинский, А.Ю.; Рудякова, А.Н.; Данилов, В.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2006)
Проектирование акустооптических цифровых процессоров требует использования численных методов расчета, позволяющих учесть конечную апертуру ячейки. В работе выполнено моделирование слабого акустооптического взаимодействия с применением векторного метода конечных элементов во временной области. Проектування акустооптичних цифрових процесорів вимагає використання чисельних методів розрахунку, що дозволяють урахувати кінцеву апертуру осередку. Виконано моделювання слабкої акустооптичної взаємодії із застосуванням векторного методу кінцевих елементів у часовій області. The design of acoustooptical digital processors requires the using of numerical solution methods, which allow to take into account the finite aperture of acoustooptic cell. The modeling of weak acoustooptic interaction by vector finite elements time-domain method is presented.