Цифровые средства коррекции частотных спектров сигналов - Денисюк, А.Ю.; Пилькевич, И.А. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2006)
С целью повышения информативности радиолокационных средств при их работе в условиях активных широкополосных помех разработана структурная схема цифрового автокомпенсатора. Предложена система фильтров, позволяющая осуществить коррекцию разных видов. Проведена оценка эффективности цифрового автокомпенсатора. З метою підвищення інформативності радіолокаційних засобів при їхній роботі в умовах активних широкосмугових перешкод розроблено структурну схему цифрового автокомпенсатора. Запропоновано систему фільтрів, що дозволяє здійснити корекцію різних видів. Провeдено оцінку ефективності цифрового автокомпенсатора. A structural scheme of a digital autocompensator for the increase of information of the radiolocation means during their operation in the conditions of the active broad-band interferences is developed. A system of filters, allowing to realize the correction of different types, is proposed. An estimation of the effectiveness of a digital autocompensator is conducted.