Цілісність інформації в багатофазних системах захисту телекомунікаційних мереж - Матов, О.Я.; Василенко, В.С.; Юдін, О.К. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2006)
Запропоновано підхід щодо визначення характеристик цілісності інформаційних об’єктів як для багатофазних (багаторівневих) телекомунікаційних систем у цілому, так і для їхніх окремих рівнів (фаз). Предложен подход к определению характеристик целостности информационных объектов как для многофазных (многоуровневых) телекоммуникационных систем в целом, так и для их отдельных уровней (фаз). An approach in relation to determination of characteristics of integrity of information objects both for the multiphase (multilevel) telecommunication systems on the whole and for their separate levels (phases) is offered.