Організація корпоративної аналітичної діяльності та сучасні технології її підтримки - Горбачик, О.С. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2006)
Визначено етапи аналітичної роботи, розглянуто комп’ютерні технології їхньої підтримки. Запропоновано узагальнену схему організації інформаційно-аналітичної діяльності в корпоративній інформаційній системі. Определены этапы аналитической работы, рассмотрены компьютерные технологии их поддержки. Предложена обобщенная схема организации информационно-аналитической деятельности в корпоративной информационной системе. Stages of analytic works are specified, supporting computer technologies are considered. General scheme for organization of analytic work in corporative information systems is suggested.