Имитационное моделирование технологии управления процессом производства - Смородин, В.С. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2006)
Предложено использование комплекса имитационного моделирования для получения информации при контроле функционирования и управлении технологическим процессом производства. Запропоновано використання комплексу імітаційного моделювання для одержання інформації при контролюванні функціонування та управління технологічним процесом виробництва. Complex of simulation modeling for obtaining information when checking an operation and control of technological process of production is offered to use.