Имитационное моделирование технологического процесса производства с иерархической структурой - Левчук, В.Д. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2006)
Предложен подход к формализации технологических процессов производства с иерархической структурой на основе инструментальных средств симулятора MICIC4. В процессе постановки имитационных экспериментов было показано, что разработанный инструментарий является эффективным средством изучения данных объектов. Запропоновано підхід до формалізації технологічних процесів виробництва з ієрархічною структурою на основі інструментальних засобів симулятора MICIC4. У процесі проведення імітаційних експериментів було показано, що розроблений інструментарій є ефективним засобом вивчення даних об’єктів. The approach to the formalization of technological processes of production with the hierarchical structure on the base of the simulator MICIC4 tools is offered. It is shown by simulation experiments designing that developed tools are effective for these objects studying.