Построение алгоритмов решения нестационарных линейных дифференциальных уравнений в гиперкомплексных числовых системах - Синьков, М.В.; Калиновский, Я.А.; Бояринова, Ю.Е. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2006)
Розглянуто алгоритми вирішення деяких типів нестаціонарних лінійних диференціальних рівнянь у комутативних гіперкомплексних числових системах різної розмірності. Розглянуто алгоритми вирішення деяких типів нестаціонарних лінійних диференціальних рівнянь у комутативних гіперкомплексних числових системах різної розмірності. Algorithms for solving some types of nonstationary linear differential equations in commutative hypercomplex numerical systems of different dimensions are considered.