Моделирование свойств асимметричных световозвращающих элементов - Петров, В.В.; Шанойло, С.М.; Крючин, А.А.; Антонов, Е.Е.; Кравец, В.Г. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2007)
Проведен анализ геометрических и светотехнических характеристик асимметричных световозвращающих элементов. Предложена методика расчета параметров таких элементов. Определены оптимальные соотношения геометрических размеров элементов, обладающих максимальным световозвращением при заданном угле освещения. Проведено аналіз геометричних і світлотехнічних характеристик асиметричних світлоповертальних елементів. Запропоновано методику розрахунку параметрів таких елементів. Визначено оптимальні співвідношення геометричних розмірів елементів, що мають максимальне світлоповертання для заданого кута освітлення. An analysis of geometrical and lighting characteristics of asymmetric retroreflective elements is conducted. The method for calculation of parameters of such elements is proposed. Optimum values of geometrical sizes of elements with maximal retroreflection at the given entrance angle are determined.