Организация структуры компьютерного комплексного имитационного моделирующего стенда - Додонов, В.А. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2007)
Рассмотрены вопросы организации структуры компьютерного комплексного имитационного моделирующего стенда для отработки структуры и программно-алгоритмического обеспечения опытных образцов автоматизированных систем обработки информации и управления. Розглянуто питання організації структури комп’ютерного комплексного імітаційного моделюючого стенда для відпрацьовування структури та програмно-алгоритмічного забезпечення дослідних зразків автоматизованих систем обробки інформації та керування. The questions of organization of structure of the computer complex imitating simulating stand for improvement of structure and soft-algorithmic support of prototypes samples of the automated systems of information processing and management are considered.